Vimpelin konkarit miettivät vielä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Monissa kunnissa kevään kuntavaalien ehdokaslistoja täytetään kiivasta tahtia. Vimpelin kunnanvaltuutettujen kokeneinta kaartia olevat Martti Lassila ja Matti Lehto miettivät vielä ehdokkuuttaan.

Haloo Vimpeliä edustavalla Lassilalla on meneillään kahdeksas valtuustokausi. Hän on toiminut myös yhden kauden varavaltuutettuna ennen kuin ylsi varsinaiseksi valtuutetuksi. Matti Lehdolla kausi on jo 11:s. Häntä ei valittu vuodet 2001-2004 istuneeseen valtuustoon.

Vimpelin kuntapäättäjäkonkareiden mietteitä voit lukea 18.1. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.