Sukat suomalaiseen makuun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärveläinen Päivi Hoisko voitti Suuri Käsityölehden, Tampereen Messujen ja Pirkanmaan Kotityön järjestämän Suomi100- sukkasuunnittelukilpailun. Hänen sukissaan näkyvät niin luonto, verkostoituminen kuin suomalaisille rakkaat sukkaväritkin; harmaa, sininen ja valkoinen.

Hoisko on menestynyt neulesuunnittelukisoissa ennenkin, muun muassa Alajärvi-lapasilla. Hän pitää neuletöistään blogia Tanssivat puikot ja osallistuu käsityöharrastajien nettiyhteisöihin. Hän on mukana muun muassa kansainvälisissä nopeusneulontakilpailuissa, paitsi osallistujana, myös järjestäjän apuna.

Lue lisää Päivi Hoiskon sukista ja käsityöharrastuksesta Järviseudun Sanomissa 3/2017.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.