Pamaus enteili putoamista jäihin, mutta ketään ei löytynyt

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven pelastuslaitos sai sunnuntaina puolen päivän aikoihin hälytyksen, että Hoiskon koulun rannan tuntumasta järveltä oli kuulunut jään rikkoutumista muistuttava pamaus.Sitä olisi seurannut huuto ja sitten hiljaisuus.
Pelastuslaitos tutki rannat, virtauspaikat ja lähiympäristöt löytämättä merkkejä jäästä, että joku olisi mennyt siitä läpi. Etsinnät päätettiin tuloksettomina pari tuntia aloittamisen jälkeen.
Etsintöihin osallistui Alajärven palokunnan lisäksi yksiköitä Vimpelin palokunnasta.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.