Kirkossa vaalisaarna

Sunnuntaina Lappajärven kirkossa kuullaan kirkkoherranvaalin ensimmäinen vaalisaarna.

Vaalisaarnan pitää Aki Paavola. Viran toinen hakija, Lappajärven seurakunnan vs. kirkkoherra Zacharias Onditi, on vuorossa 22. tammikuuta. Lähiviikkoina järjestetään vaalipaneeli, jossa seurakuntalaiset voivat esittää kysymyksiä kirkkoherran virkaa hakeneille. Samana iltana kirkkovaltuusto kokoontuu valitsemaan seurakunnalle uuden kirkkoherran.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.