LaVe tekee historiaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärvellä on kuultavissa historian havinaa, sillä Lappajärven Veikkojen naisjoukkue pelaa tulevalla kaudella pesäpallon pääsarjassa.

Pelaajaringin kasaaminen alkoi syyskuun loppupuolella. Loka-marraskuun vaihteessa pidettiin ensimmäinen leiri testeineen. Sarjanousijajoukkue on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Kokeneinta kaartia edustaa kuudenteen Superpesis-kauteensa valmistautuva LaVe-kasvatti Piritta Kärnä. Jukka-Pekka Tuomelan ja Markku Lassilan luotsaamaan Superpesis-rinkiin kuluu 20 pelaajaa.

Joukkueen kuulumisista lisää Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.