Kolari Vimpelintiellä

Vimpelintie Luoma-ahon tienristeyksessä tapahtui perjantaina aamulla keskisuuri liikenneonnettomuus.
Onnettomuus tapahtui Vimpelintien ja Luomantien risteyksessä. Henkilöauto ajoi Luomantien risteyksessä Vimpelintietä kulkevan auton eteen. Onnettomuus haittasi jonkin aikaa liikennettä, joten pelastuslaitos huolehti liikenteenohjauksesta. Tilanne on nyt normalisoitunut.
Henkilövahingoilta vältyttiin. Molempien autojen kuljettajat vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi.

Juttua muokattu perjantaina 13. tammikuuta kello 9.04. Muutettu otsikosta Vimpeli Vimpelintieksi. Juttua täydennetty tuoreilla tiedoilla kello 9.17.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.