Kauhavalla Vuoden nuorisovaltuusto

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry on valinnut Kauhavan nuvan Vuoden nuorisovaltuustoksi. Huomionosoitus luovutettiin Mikkelissä pidetyn liittokokouksen yhteydessä. Palkinnon vastaanottivat puheenjohtaja Sanni Tyynismaa ja pääsihteeri Emma Kivikangas.
Kauhavan nuorisovaltuustossa on 20 jäsentä ja kolme varajäsentä. Kortesjärveltä nuorisovaltuustossa ovat Iida Hölsömäki ja Neea Rintala, alahärmäläisiä jäseniä ovat Natthanon Hatsadaeng ja Yvonne Ylinen, Ylihärmästä ovat Hanna-Mari Jouppi, Amanda Korhonen, Heidi Mäki, Vanessa Ojala, Sanni Tyynismaa, Laimi Vainio sekä varajäsen Aura Valkjärvi. Kauhavalta ovat Riina Kari, Emma Kivikangas, Janna Korpilahti, Noora Linjamäki, Anni Mäenpää, Roosa Passi, Viivi Piri, Veera Prusti, Elina Riihimäki, Amanda Virrankoski sekä varajäsenet Julia Järvinen ja Emma Latva-Somppi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.