Itsenäisyys on arvokas sekä henkilökohtaisesti että kansallisesti ajateltuna

Itsenäisyys on arvokas sekä henkilökohtaisesti että kansallisesti ajateltuna
Alajärvellä itsenäisyyden 99. juhlapäivä käynnistyi aamulla eri puolella kaupunkia sijaitsevien sotahistoriallisten muistomerkkien luokse sytytetyillä kynttilöillä ja jatkui jumalanpalveluksella kirkossa. Kaupungin ja seurakunnan yhteistä pääjuhlaa vietettiin seurakuntatalolla. Tilaisuudessa oli juhlapuhujana Jamin rehtori Matti Väänänen, joka kertoi itsenäisyyden merkityksestä henkilökohtaisella ja kansallisella tasolla. Hän muistutti, että elämämme olisi varsin toisenlaista, jollei Suomi olisi taistellut vapaudestaan ja voittanut sitä.

Juhlassa luovutettiin Alajärven kulttuuripalkinto. Sen sai kuvataiteilija Sari Haapaniemi.

Mainos

Lue lisää Sari Haapaniemestä Järviseudun Sanomista huomenna 7. joulukuuta ja itsenäisyyspäiväjuhlasta 14. joulukuuta ilmestyvästä lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.