Itsenäisyys on arvokas sekä henkilökohtaisesti että kansallisesti ajateltuna

Itsenäisyys on arvokas sekä henkilökohtaisesti että kansallisesti ajateltuna
Alajärvellä itsenäisyyden 99. juhlapäivä käynnistyi aamulla eri puolella kaupunkia sijaitsevien sotahistoriallisten muistomerkkien luokse sytytetyillä kynttilöillä ja jatkui jumalanpalveluksella kirkossa. Kaupungin ja seurakunnan yhteistä pääjuhlaa vietettiin seurakuntatalolla. Tilaisuudessa oli juhlapuhujana Jamin rehtori Matti Väänänen, joka kertoi itsenäisyyden merkityksestä henkilökohtaisella ja kansallisella tasolla. Hän muistutti, että elämämme olisi varsin toisenlaista, jollei Suomi olisi taistellut vapaudestaan ja voittanut sitä.

Juhlassa luovutettiin Alajärven kulttuuripalkinto. Sen sai kuvataiteilija Sari Haapaniemi.

Lue lisää Sari Haapaniemestä Järviseudun Sanomista huomenna 7. joulukuuta ja itsenäisyyspäiväjuhlasta 14. joulukuuta ilmestyvästä lehdestä.

Jaa juttu: