Eepos yhdistää kirjastot

Etelä-Pohjanmaalla käynnistyy helmikuun seitsemäntenä päivänä uusi 22 kunnan kirjastokimppa, Eepos. Eepokseen liittyy muiden muassa Alajärven, Evijärven, Kauhavan, Lappajärven, Seinäjoen ja Soinin kirjastot sekä Kortesjärven ja Lehtimäen lähikirjastot. Tulevaisuudessa Eepoksen alueella kirjastonkäyttäjällä on käytettävissään yksi kirjastokortti. Eepoksen ansiosta kirjaston asiakkaat saavat käyttöönsä aiempaa laajemmat kokoelmat. Eepokselle tulee myös yhteinen e-kirjakokoelma.

Eepos-kirjastokimppa pitää kirjastojen kustannukset kurissa ja varmistaa osaltaan pienten kuntien kirjastopalvelut. Eepos-kirjastojen muodostamiseen on saatu avustusta aluehallintovirastolta. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.