Hiihtäjälegenda kannusti liikkumaan ja lepäämään

Soinin yhtenäiskoululla, Hoiskon koululla Alajärvellä sekä Vimpelin lukion ja yhteiskoulun auditoriossa nähtiin monelle tuttu pitkä mies puhumassa nuorena aloitetun monipuolisen liikunnan puolesta. Hiihtäjälegendaksi tituleeratun Juha Miedon vierailut kolmelle Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen koululle ideoi soinilainen Harri Paalimäki, joka sai yhteistyökumppanikseen Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimen. Mieto kannusti eri-ikäisiä koululaisia liikkumaan ja väsymään – sekä lepäämään. Vimpelissä hän haastoi yhteiskoululaisia ja lukiolaisia laittamaan kolmeksi kuukaudeksi älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet kiinni kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa ja antamaan itselle omaa aikaa. Oppilaiden kanssa Miedolla riitti juttua niin mämmin syömisestä kuin television Huutokauppakeisari-ohjelmastakin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.