Ministeri Mattila puhui maakuntajuhlassa Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sote oli päivän sana, ja myös tuleva maakuntahallinto puhutti Etelä-Pohjanmaan maakuntajuhlassa Alajärvellä. Juhlan pääpuhujana oli sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila, jolla on parhaillaan menossa maakuntien kierros. Hän rohkaisi maakuntia luomaan omannäköisiään ratkaisuja ja toimimaan ennakkoluulottomasti.

-Se on edellytys sille, että uudistuksesta tulee hyvä, Mattila muistutti.

Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija 2016 on Seinäjoella asuva Katri Yli-Erkkilä.  Etelä-Pohjanmaan liiton verkkosivustolla järjestetyn yleisöäänestyksen voitti peräseinä-jokelaissyntyinen Mervi Patala. Voittaja ja yleisön suosikki julkistettiin Maakunta-juhlassa.

Lue lisää aiheesta Järviseudun sanomissa ensi viikolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.