Vielä aikaa osallistua kyläelokuvakilpailuun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vielä on aikaa toimittaa kyläelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailuun varttitunnin tuotos kesämuistoista tai muusta maaseudun arkeen, juhlaan tai historiaan liittyvästä aiheesta. Video voi olla draamaa tai dokumenttia, faktaa tai fiktiota tai ihan vain kylän kuvausta. Pääasia että video on tekijänsä näkemys maaseudun elämästä. Idea ratkaisee, ei tekniikka, eli vaatimattomillakin kotikameroilla ja kännyköillä voi syntyä mieliinpainuva lyhytelokuva maaseudun elämästä. Elokuvan muoto on vapaa ja huumori on sallittua.
Vuoden kyläelokuva valitaan Alajärven Luoma-aholla lauantaina 29.10. pidettävillä valtakunnallisilla kyläelokuvafestivaaleilla. Voittaja saa Vuoden kyläelokuva -pystin ja 500 euron rahapalkinnon. Lisäksi tuomaristo voi jakaa muita tunnustuksia.
Elokuvat tulee toimittaa Aisaparille 16.9. mennessä. Kilpailuun voi osallistua myös aikaisemmin tehdyillä videoilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.