Liikunta on lääkettä kokosi eläkeläiset yhteen

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri haastoi naapurinsa eli Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan piirit Liikunta on lääkettä -kampanjaan. Sen tarkoituksena on, että kuluvalla viikolla järjestetään liikuntatapahtumia ja joissa osallistujat liikkuvat vähintään puoli tuntia. Kampanjaan osallistuvat yhdistykset saivat itse valita liikuntamuodon. Järviseudun Sanomien päälevikkialueella on muiden muassa patikoitu, pelattu frisbeegolfia ja frisbeegolfia sekä hikoiltu kuntosalilla ja kävelty. Ainakin Lappajärvellä ja Vimpelissä osallistujamäärä oli järjestäjien mukaan myönteinen yllätys.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.