Asumispalveluyksikkö puhuttaa jälleen Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Perussuomalaisten, kokoomuksen, kristillisdemokraattien ja sosiaalidemokraattien valtuustoryhmät sekä kuusi keskustan valtuutettua tekivät eilisessä kaupunginvaltuuston kokouksessa valtuustoaloitteen uuden asumispalveluyksikön rakentamisesta kehitysvammaisille. He vaativat, että Alajärven kaupunki käynnistää viipymättä erityisryhmien investointiavustuksen valmistelun ARA:lle aikaisempien suunnitelmien mukaisesti.

Kehitysvammaisten ohjatun ja tuetun asumisyksikön perustaminen Kaupinkartanon E-taloon on jäissä rakennuksen kosteus- ja mikrobivaurioiden vuoksi. Suunniteltua remonttia talossa ei ole aloitettu, ja arvioiden mukaan vaurioiden korjaaminen vaatisi 100 000 euron saneerauksen. Perusturvalautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 20. syyskuuta.

Lue lisää aiheesta huomenna ilmestyvästä lehdestämme.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.