LaVe tasoitti nousukarsinnan

Torstain kotiottelussaan Lappajärven Veikot voitti Mynämäen Vesan ja tasoitti nousukarsinnan tilanteeksi 1-1.

Kolmella voitolla joko Lappajärvi tai Mynämäki nousee naisten Superpesikseen. Kolmas ottelu pelataan huomenna lauantaina Mynämäellä.

LaVen seuraava kotiottelu alkaa ylihuomenna sunnuntaina kello 16. Ottelusarja on silloin ensimmäisen kerran katkolla, sillä jommallakummalla joukkueella on siinä vaiheessa jo kaksi voittoa. Kolmella voitolla pääse Ykköspesiksestä Superpesikseen ensi kaudelle.

Runkosarjan voitti Oulun Lipottaret, joten se nousi suoraan Superpesikseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.