Veto vei runkosarjan, Ankkureiden taistelu jatkuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto voitti miesten Superpesiksen runkosarjan, kun joukkue voitti Kouvolan Pallonlyöjät viime perjantaina. Sunnuntaina Veto hävisi Joensuun Mailalle kotiutuskisan jälkeen 1-2k (7-4, 1-3. 0-0, 2-3). Veto on edelleen vailla kolmen pisteen tappiota. Vedon kausi jatkuu tiistaina Sotkamossa runkosarjan viimeisessä ottelussa. Puolivälierät alkavat Saarikentällä 16.8. kello 17.30. Vastustajajoukkue selviää tulevana torstaina alkavien minipudotuspelien jälkeen.
Alajärven Ankkurit kaatoi lauantaina Seinäjoen JymyJussit supervuoroon edenneessä ottelussa 1-2s (10-6, 1-7, 0-1) ja saalisti kaksi sarjapistettä. Suoran putoamisen vaarassa oleva joukkue on kolmen pisteen päässä Kempeleen Kiristä. Jos Ankkurit voittaa huomenna tiistaina Kitrolle saapuvan Hyvinkään Tahkon 2-0 ja saalistaa kolme pistettä ja KeKi jää samaan aikaan pisteittä Joensuun Mailaa vastaan, pelaavat tasapisteisiin päätyneet Ankkurit ja KeKi uusintaottelun putoamisesta. Superpesiksen runkosarjassa viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa suoraan Ykköspesikseen kaudelle 2017. Runkosarjan sijoille 12 ja 13 sijoittuneet joukkueet käyvät Superpesis-karsinnat Ykköspesiksen sijoille 2 ja 3 yltäneiden joukkueiden kanssa.
 

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.