Ankkurit putosi Ykköspesikseen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven Ankkureiden 2-0 -voitto (5-3, 3-2), hyvä pelivire ja raivokkaasti kannustava kotiyleisö eivät auttaneet joukkuetta etenemään miesten Superpesiksessä sarjapaikan uusintaan, vaan joukkue putosi sarjasta ja pelaa ensi kaudella Ykköspesiksessä. Ennen tiistain sarjakierrosta Kempeleen Kirillä oli kolmen pisteen kaula alajärveläisiin. KeKi vei Joensuun Mehtimäessä ottelun toisen jakson ja nipisti pisteen Joensuun Mailalta. Näin sarjanousijan ja Ankkureiden väliseksi eroksi jäi runkosarjan päätyttyä yksi sarjapiste, mikä tarkoittaa sarjajumboksi jääneen Ankkureiden suoraa putoamista Ykköspesikseen. Mikäli KeKi olisi jäänyt runkosarjan päätösottelussaan pisteittä Ankkureiden voittaessa, olisivat Ankkurit ja KeKi pelanneet uusintaottelun sarjapaikan säilyttämisestä.

Pettymys oli ottelun jälkeen Ankkureiden leirissä kova. Pelinjohtaja Matti Iivarinen kertoi, että joukkueen miehet hitsautuivat joukkueeksi loppukaudesta ja että tiukoista paikoista otettiin voittoja. Sasu Iivarinen löi tiistaina kotijoukkueen juoksuista kolme ja Rami Mäkinen kaksi. Aki Orava, Kari Kellokoski ja Juha-Matti Jaatinen toivat kaksi juoksua mieheen. Juha Korhonen löi puolestaan kaikki Tahkon juoksut. Ankkurit vei ottelun kolmostilanteet 20-13. Kitrolla ottelua jännitti ja kotijoukkueen puolesta tsemppasi 1 123 hengen yleisö.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.