Alajärvellä valokuvanäyttely turvapaikanhakijoista

Julkaistu:

Aihe:

Alajärvellä Villa Nelimarkassa avattiin eilen tiistaina Elämää vastaanottokeskuksessa -valokuvanäyttely.
Irakin kurdi Rasul Kadir Jalil ja jemeniläinen Hani Ahmed Ali Alkhmari valokuvasivat Lappajärven vastaanottokeskuksen elämää viime lokakuusta lähtien. Rasul Kadir Jalil on toiminut kotimaassaan television kameramiehenä. Hän dokumentoi vastaanottokeskuksen tapahtumia ja asukkaiden arkea. Hani Ahmed Ali Alkhmari kuvasi asukkaiden muotokuvia.
Villa Nelimarkasta kerrotaan, että valokuvista välittyy luottamus kuvaajia kohtaan ja kuvattavien yksilöllisyys. Koska molemmat valokuvaajat ovat vastaanottokeskuksen asukkaita, näkökulmat ovat asukkaiden omia eivätkä ulkoapäin annettuja.
Näyttely on avoinna 5. elokuuta asti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.