Hardylle jatkosopimus Vimpeliin

Naisten Korisliigan viime kauden tehokkain pelaaja, Wilesia ”Lele” Hardy jatkaa uraansa Vimpelin Vedossa. Seura tiedotti jatkosopimuksen syntymisestä keskiviikkona aamupäivällä. Seuran tiedotteen mukaan Hardy sanoo olevansa kiitollinen uran jatkomahdollisuudesta Vedossa. Hän kertoo odottavansa kovaa treeniä ja pelaamista joukkueen kanssa.

Nyt 28-vuotiaan Hardyn Korisliiga-kausi päättyi tammikuussa eturistisidevammaan. Hän oli koko sarjan pistetilaston ykkönen 22,5 pisteen keskiarvolla. Levypallo- ja syöttötilastossa hän oli liigan kolmanneksi paras. Yhdysvaltain Etelä-Carolinan Spartanburgista kotoisin oleva laitahyökkääjä pelasi ennen Veto-pestiään neljä kautta Islannissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.