Järviseudun Tenniksessä on tulevaisuutta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pitkät perinteet omaava tenniksen Alajärvi Open-kisa käytiin viikonloppuna kolmatta kertaa nimellä Bayerncar Open. Kolmipäiväiseen turnaukseen osallistui 45 pelaajaa eri puolilta Suomea. Pelejä käytiin Rantakentällä, Tennishalleilla, Myllykankaalla sekä yksityisillä kentillä Tuluutissa ja Hoiskossa.
Pojat 12-sarjan paras oli Järviseudun Tenniksen nuori lupaus Aleksi Yli-Sikkilä, joka oli valtakunnallisessa rankingissa sijalla 11. Hän osallistui myös MC-sarjaan, jossa voitti kaksi ensimmäistä peliään ja hävisi sarjan voittaneelle Roope Korpelalle niukasti semifinaalissa. 10-vuotiaiden sarjassa semifinaaliin ylsi Eeli Hänninen.

Mainos

Mukana turnauksessa olivat myös isäntäseuran Elias Kivipelto, Oona Winter, Topias Yli-Sikkilä sekä Mico Paalanen.
–Meillä on seurassa hyvä tilanne tulevaisuutta ajatellen. Hännisen Juha ja Elina aloittivat junnuharjoitukset viitisen vuotta sitten. Eteenpäin on menty siitä asti, totesi itsekin valmentajana toimiva Sami Winter.
Aikuisten sarjoissa isäntäseuran, Järviseudun tenniksen kilpailijat Juha Hänninen, Sami Winter, Juhani Yli-Sikkilä ja Jarkko Yli-Sikkilä jäivät ensimmäiselle kierrokselle. Mc-sarjan ykkössijoitettu, soinilainen Mikael Honkola hävisi neljännesfinaalissa Roope Korpelalle. Jonathan Ånäs vei MA3-sarjan voiton.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.