Strangit ja Spangarit koolla Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Strangin ja Spangarin sukuseura ry. kokoontui perjantaiksi ja lauantaiksi Vimpeliin, jossa vietettiin sukuseuran 20-vuotisjuhlia. Suvun jäseniä oli Vimpeliin saapunut läheltä ja vähän kauempaakin, aina Yhdysvaltain Virginian osavaltiosta saakka. Sukujuhlan yhteydessä ei tällä kerralla julkistettu uutta sukukirjaa, vaan esiteltiin ensimmäisen sukukirjan, vuonna 1998 julkaistun Het sitte sukua -kirjan digiversio. 20-vuotisjuhlan sukulaistervehdyksissä toistui viesti omien juurien tärkeydestä. Lauantain juhlassa raikuivat maakuntalaulut ja esillä oli Strangin ja Spangarin sukujen historia monella eri tavalla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.