Vehka-aho jatkaa Suomi-paidassa

Vimpelin Vedon 15-vuotias Lotta Vehka-aho on mukana Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen koripallomaajoukkueessa. Pohjoismaiden mestaruuskisoista äskettäin hopeaa saavuttaneella joukkueella on meneillään valmistavien maaotteluiden kausi, jonka jälkeen se pelaa 5.8. alkavissa EM-karsinnoissa. Turnaus pelataan Romanian Oradeassa. Suomen kanssa C-lohkossa pelaavat Bosnia-Hertsegovina, Bulgaria, Englanti, Irlanti ja Skotlanti. Naisten Korisliiga-kokemustakin omaava Vehka-aho pelaa seurajoukkueensa tapaan myös maajoukkueessa haasteellisella ja vastuullisella ykköspaikalla eli pelinrakentajana. Maanantaina Vehka-aho suuntaa maajoukkueleirille, joita pidetään kisojen alla vielä kolme kertaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.