Kivimäki jatkaa Vedon viuhkassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sami-Petteri Kivimäki käskyttää Vimpelin Vedon miesten Superpesis-joukkuetta myös kausilla 2017 ja 2018. Veto julkisti tänään Kivimäen sopimuksen lisäksi tukun uusia Superpesis-sopimuksia, joiden yhteispituus on noin 15 vuotta. Mikko Kanala on tehnyt kauteen 2020 kestävän, nelivuotisen sopimuksen. Seura julkisti myös Olli Heikkalan, Janne Heimosen ja Perttu Ruuskan ensi kautta koskevat sopimukset. Severi Lassilan ja Arttu Ruuskan sopimukset kattavat kaudet 2017 ja 2018. Janne Mäkelä ja Sami Haapakoski käyttävät puolestaan ensi kautta koskevan optionsa. Sopimusten solmimisesta järjestettiin tiedotustilaisuus, johon myös yleisö oli tervetullut. Tilaisuudessa oli tiedotusvälineiden edustajien lisäksi mukana kolmisenkymmentä Vedon kannattajaa, jotka saivat esittää Kivimäelle, Kanalalle, Lassilalle ja Heimoselle sekä Vedon toiminnanjohtajana työskentelevälle Jukka-Pekka Kujalalle omia kysymyksiään.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.