Rantamajan lastentapahtumassa eläimiä ja muuta puuhaa

Julkaistu:

Aihe:

Osana Kortesjärven Suvipäiviä järjestettiin Saarijärven Rantamajalla maanantaina 27. kesäkuuta perinteinen lastentapahtuma. Tihkusateesta huolimatta lukuisat perheet olivat tulleet järven rantaan pitämään hauskaa.
Vuodesta 2010 järjestetyn tapahtuman ohjelmassa oli tällä kertaa muun muassa melontaa, poniratsastusta, mönkijäajelutusta, askartelua, arvontaa, keppihevosrataa, valokuvasuunnistusta, seinäjokisen Draamapurkin esitys, maatilan eläimiin ja koneistoon ja kirjasto- ja ensivasteautoihin tutustumista sekä muuta tekemistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.