Järvikangas vahvistaa Vetoa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viime kaudella Forssan Alkua naisten Korisliigassa edustanut Noora Järvikangas siirtyy Vimpelin Vetoon. 22-vuotias laitahyökkääjä pussitti viime kaudella reilussa 21 minuutissa 6,9 pistettä ottelua kohden ja napsi levypalloja 3,6 ottelua kohti. Karhun Poikien kasvatti on pelannut urallaan 62 nuorten ja haastajamaajoukkueen ottelua. Kokemusta löytyy myös Yhdysvaltojen yliopistokoripallosta, sillä hän pelasi kaudet 2013-2014 NCAA 1:n Oral Robertsin riveissä. Järvikangas tuo Vetoon kokemusta ja heittovoimaa.

Vedolla on tarkoitus lähteä tulevaan liigakauteen kolmella ulkomaalaispelaajalla. Naisten Korisliiga-joukkueen valmennustiimiin kuuluva seuran toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala kertoo, että nykyinen kotimaisten pelaajien runko jatkanee Vedossa.

-Tarkoituksena on nostaa A-ikäisiä pelaajia liigarinkiin, kertoo Kujala.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.