Järviseudun superkesä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viime viikonloppua luonnehdittiin politiikan superviikonlopuksi maassamme. Pitihän peräti neljä puoluetta puoluekokouksensa samana viikonloppuna, ja osassa niistä tehtiin historiallisiakin henkilövalintoja.
Vähitellen vauhtiin pääsevää kesää voi kutsua urheilun superkesäksi. Menossa on jalkapallon EM-lopputurnaus, heinäkuussa ratkotaan yleisurheilun Euroopan mestarit. Elokuussa alkavat Rion olympialaiset, joihin oman lisämausteensa tuo se, että mukana on lappajärveläinen painija Petra Olli.

Mainos

Meillä Järviseudulla jokainen kesä on superkesä. Kesämökeille saapuvat virkistävät kyläkuvaa ja tuovat tärkeitä lisäeuroja alueen yrityksiin. Heille ja meille vakituisille asukkaille on tänäkin kesänä tarjolla runsaasti ohjelmaa ja tekemistä, josta voi mieleisensä valita. Liikuntaa voi harrastaa monipuolisesti, aistia kuumaa tunnelmaa pesäpallokentillä tai nauttia kesästä golfkentällä. Kulttuuria on tarjolla moneen makuun: kesäteatteria, taidenäyttelyitä, elävää musiikkia. Tanssilavojakin löytyy, samoin museoita. Lapsille järjestetään leirejä, urheilu- ja uimakouluja. Kesä huipentuu markkinoihin, jotka keräävät väkeä läheltä ja kaukaa vuorotellen Järviseudun eri pitäjiin.
Superkesämme ei olisi mahdollinen ilman lukuisten yhdistysten, seurojen ja aktiivisten ihmisten panosta. Talkoolla eli kökällä järjestetään melkoinen määrä tapahtumia, jotka saattaisivat jäädä järjestämättä, ellei näitä innokkaita tulisieluja vuodesta toiseen löytyisi.
Vähin, mitä me muut voimme tehdä, on osallistua.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.