Vimpeli-palkinto Nelonen Medialle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Nelonen Medialle on myönnetty tämänvuotinen pesäpallon Vimpeli-palkinto. Palkinto luovutettiin miesten Itä-Länsi -ottelun tauolla Markus Wennäkoskelle, joka toimii Nelonen Median Superpesiksen vastaavana tuottajana. Pesäpalloliikkeen ja Nelonen Median nykyinen yhteistyö alkoi vuonna 2010, josta lähtien Nelonen on ollut pesäpallon merkittävimpien kumppaneiden joukossa.

Vimpelin Pesäpalloilija-patsaan tehnyt kuvanveistäjä Kari Ovaska lahjoitti patsaan pienoisjäljennöksen Vimpelin Vedolle. Pienoisjäljennös annetaan vuosittain miesten Itä-Länsi -ottelun yhteydessä kiertopalkintona yhteisölle, yritykselle tai henkilölle, jonka katsotaan merkittävällä tavalla tukeneen tai tehneen työtä kansallispelin hyväksi. Ensimmäisenä Vimpeli-palkinnon sai vimpeliläinen Rannila Steel Oy vuonna 1994.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.