Kesätoimittajat esittäytyvät

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun Sanomat saa täksi kesäksi kaksi kesätoimittajaa, kun Henri Ruuska ja Juuso Koivumäki ovat töissä lehdessä. Ruuska, 26, on lehdessä jo kolmatta kesää, kun taas Koivumäki, 21, aloittaa lehdessä uutena kasvona.
Ruuska on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti ja syksyllä hän aloittaa maisteriopinnot. Ruuska harrastaa ruoanlaittoa ja juoksemista.
Koivumäki opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa toimittajaksi. Hänellä on ensimmäinen vuosi opinnoistaan takana Oulussa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa ja seuraa aktiivisesti urheilua. Koivumäen tavoitteena onkin päästä tulevaisuudessa urheilutoimittajaksi.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.