Korikävely vaati tiimityötä

Evijärven yläkoulun ja lukion oppilaskunnat järjestivät viime viikolla yhteisen Amazing Race -päivän. Tempauksessa oppilaat kiersivät tehtävärasteja kymmenen henkilön ryhmissä, joissa jokaisessa oli kaksi oppilasta kustakin ikäluokasta seiskaluokkalaisista aina lukion tokaluokkalaisiin asti.

Erilaisten tehtävien suorittamisessa tarvittiin hoksottimia ja yhteispeliä. Esimerkiksi korikävelyssä ryhmän piti selviytyä pallokentän yli koskematta maata. Astinlautoina käytettiin pullokoreja, joita kymmenhenkisellä ryhmällä oli käytössä kuusi kappaletta. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että saman korin päällä piti seisoa kaksi ihmistä, sillä kuudetta koria käytettiin etenemiseen. Katso Järviseudun Sanomien Facebook-sivuilta, miten korikävely sujui oppilailta.

- Koko päivän tarkoituksena oli tutustuttaa ja ryhmäyttää oppilaita, lukion oppilaskunnan puheenjohtaja Jonna Takamaa kertoo.

Lue lisää keskiviikon Järviseudun Sanomista!

Jaa juttu: