Varautuminen ja viranomaisten yhteistyö aiheena maanpuolustuskurssilla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Varautuminen ja viranomaisten yhteistoiminta aiheena maanpuolustuskurssilla

Mainos

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto sekä Porin prikaatin esikunta järjestävät viisipäiväisen alueellisen maanpuolustuskurssin tällä viikolla Härmän Kuntokeskuksessa Ylihärmässä.
Kurssilla on mukana 60 henkilöä Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueelta. Mukana on muun muassa elinkeinoelämän, valtionhallinnon, turvallisuusviranomaisten, kuntien, tiedotusvälineiden, kolmannen sektorin ja puolustusvoimien edustajia.
Kurssin tavoitteena on edistää Pohjanmaan maakuntien viranomaisten yhteistoimintaa ja toimintavalmiutta niin normaali- kuin poikkeusoloissa.
Kurssin avasivat Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Jorma Pitkämäki ja Porin prikaatin apulaiskomentaja, eversti Petri Kosonen. Kurssin puheenjohtajina toimivat Pohjanmaan aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Mika Piiroinen ja pelastusylitarkastaja Ari Saarinen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.