Järviseutulaisjoukkueiden pistetilit auki

Sunnuntaina käynnistyneessä miesten Superpesiksessä sekä Vimpelin Veto että Alajärven Ankkurit onnistuivat avaamaan pistetilinsä. Vimpelille Joensuusta kaksi pistettä tuottanut avausvoitto kirjattiin 0-1 (2-2, 0-2). Vedon parhaana palkittiin Mikko Kanala, joka löi ottelussa joukkueensa kauden avauskunnarin. Ankkurit ja Jymy-Jussit päätyivät vaiherikkaassa kohtaamisessaan aina kotiutuslyöntikilpailuun saakka. Kotijoukkueen ilonaiheisiin kuuluivat etenkin monen pelaajan onnistuminen ulkopelissä. Vierasjoukkueen Jukka-Pekka Vainionpää iski ottelussa 1+6 juoksua ja oli vahvasti upottamassa Ankkureita. Pitkälle iltaan pelattu Kitron kotiavaus kirjattiin lopulta seinäjokisille 1-2 (2-5, 7-2, 2-2, 1-3). Lisää kauden avanneista järviseutulaisten Superpesis-joukkueiden otteluista keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jaa juttu: