Järviseutulaisjoukkueiden pistetilit auki

Julkaistu:

Aihe:

Sunnuntaina käynnistyneessä miesten Superpesiksessä sekä Vimpelin Veto että Alajärven Ankkurit onnistuivat avaamaan pistetilinsä. Vimpelille Joensuusta kaksi pistettä tuottanut avausvoitto kirjattiin 0-1 (2-2, 0-2). Vedon parhaana palkittiin Mikko Kanala, joka löi ottelussa joukkueensa kauden avauskunnarin. Ankkurit ja Jymy-Jussit päätyivät vaiherikkaassa kohtaamisessaan aina kotiutuslyöntikilpailuun saakka. Kotijoukkueen ilonaiheisiin kuuluivat etenkin monen pelaajan onnistuminen ulkopelissä. Vierasjoukkueen Jukka-Pekka Vainionpää iski ottelussa 1+6 juoksua ja oli vahvasti upottamassa Ankkureita. Pitkälle iltaan pelattu Kitron kotiavaus kirjattiin lopulta seinäjokisille 1-2 (2-5, 7-2, 2-2, 1-3). Lisää kauden avanneista järviseutulaisten Superpesis-joukkueiden otteluista keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.