Aaltoa ja Alajärveä esiteltiin Milanossa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Nelimarkka-museon hallinnoiman Aallokko kutsuu –hankkeen laatima matkailupaketti esiteltiin 17. maaliskuuta Milanon matkailutapahtumassa BeNordic event 2016, kertoi hankkeen vetäjä Maria Lampinen.

Aallokko kutsuu -hanke on laatinut Alajärvi in the footsteps of Alvar Aalto – Art, Architecture and Nature experiences -tuotteen yhteistyössä Culture Finland Etelä-Pohjanmaan kanssa. Culture Finland–ohjelman tavoitteena on lisätä Suomeen suuntautuvaa ja Suomessa tapahtuvaa kulttuurimatkailua.

Matkailutuotteen pääpaino on Alvar Aallon elämässä ja rakennuksissa, mutta mukaan mahtuu myös tutustuminen Nelimarkka-museoon, Antti Maasalon veistosreittiin ja Alajärven lumoavaan luontoon. Alajärvi in the footsteps of Alvar Aalto – otetaan käyttöön tulevana kesänä. Matkapaketti tavoitti noin 20 kansainvälistä matkanjärjestäjää.

Aallokko kutsuu avaa kesäksi info-pisteen Villa Väinölään ja kokoaa sinne pienen perusnäyttelyn ALVAR AALTO – Elämää Alajärvellä. Näyttelyn yhteyteen valmistuu myös julkaisu.
Aallokko kutsuu –hankkeen yhtenä tavoitteena on profiloida yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Alajärvestä vetovoimainen kulttuurimatkailukohde, Taiteen ja Arkkitehtuurin kaupunki, Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.