Kaupunginhallitus torppasi perheryhmäkodin suunnittelun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupunginhallitus otti eilen kantaa oleskeluluvan saaneiden pakolaisnuorten perheryhmäkodin perustamiseen. Kaarina Paalijärvi esitti Markku Leppäkankaan, Kuisma Kujalan, Aino Kanervikkoaho-Katajan, Tapio Höykinpuron ja Anne Matokankaan kannattamana, että kaupungin, ELY-keskuksen ja Arjessa Oy:n välisiä neuvotteluja ei jatketa.

Tuomo Tallbacka, Tiina Paalijärvi, Maija Yliaho ja Esko Rintamäki ilmoittivat kannattavansa kaupunginjohtajan esitystä, jonka mukaan perheryhmäkodin perustamisneuvotteluja jatkettaisiin. Nimenhuutoäänestyksessä Paalijärven esitys voitti äänin 7-4.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.