Pääsiäiskokot syttyvät Järviseudulla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Perinteisiä pääsiäiskokkoja poltetaan levikkialueellamme ainakin seuraavissa paikoissa:
Alajärvi: Myllykankaan koulun vanhempaintoimikunnan pääsiäiskokko Myllykankaan koululla la 26.3. klo 19. Puffetti, arpajaiset, saappaanheitto- ym. kilpailuja. Koskenvarren kokko kodalla kello 18. Ohjelmassa makkaraa, kahvia ja arvontaa. Uusikylän kokko kello 19 pururadan maastossa. Makkaranpaistoa, kahvia, arvontaa ja trulleille pieni palkinto. Saukonkylän kyläseuran kokko maamiesseuralla kello 19. Puffetti, makkaraa ja arpajaiset, pieni yllätys lapsille. Kaartusen kylätoimikunnan kokko poltetaan Kaartusenperän urheilunkentällä kello 18 alkaen. Arvontapöytä, makkaranpaistoa, kahvitusta, pelejä, karkkia pikkutrulleille.
Paalijärven lavalla kokko syttyy klo 20. Lehtimäen Kirkonkylän Nuorisoseuran kokko klo 19.30.

Evijärvi: Pääsiäiskokko la 26.3. 6 Särkikylässä. Kahvila aukeaa kylätalolla klo 19 ja kokko syttyy klo 19.30. Arvontaa, pääsiäisnoitakisa, makkaraa.
Lappajärvi: Itäkylän Maa- ja kotitalousseura: pääsiäiskokko ja laavun avajaiset Ukonsaaressa (Pikkusaari) la 26.3. klo 18.30. Kahvia ja makkaraa, klo 19 syttyy kokko. Ukonsaareen pääsee autolla tai kävellen jäätietä Ukonniemen laiturilta tai kylätalolta.
Kortesjärvi: Purmojärven kyläyhdistys: pääsiäiskokko sytytetään Rantahallilla 26.3. klo 19. Kioskissa myynnissä makkaraa, mehua, kahvia ja pullaa klo 21 saakka. Kortesjärven Kirkonkylän nuorisoseuran kokko syttyy la 26.3. klo 19. Pääsiääsvalakia Pirttisen Nuorisoseuralla klo 19.Myös makkaraa ja kahvia.
Vimpeli: Pyhälahden kokko Pyhälahden rannassa la 26.3. klo 19.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.