Vedottarien koriskausi päättyi tappioon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Toista kauttaan naisten Korisliigassa pelaava Vimpelin Veto päätti kautensa kolmanteen puolivälieräotteluun Äänekosken Huimaa vastaan. Ottelun niukka lopputulos 69-71 tiesi sitä, että Huima otti kolmannen voittonsa puolivälieräsarjassa ja jatkaa kauttaan välieriin, jossa se ottaa mittaa viime kauden finaalivastustajastaan Lappeenrannan Catzista. Veto ja Huima olivat vastakkain puolivälierissä myös vuosi sitten. Tuolloinkin Huima oli ottelusarjan parempi voitoin 3-0.

Vedon tehokkain oli Crystal Bradford 17 pisteellään ja 15 levypallollaan. Kotijoukkueen parhaana palkittu Alexyz Vaioletama pahoitteli ottelun jälkeen tappiota. Hänen mukaansa Vedolla oli mahtava joukkue. Yhdysvaltain Los Angelesista kotoisin oleva Vaioletama kertoi pitävänsä Vimpelistä, sen hiljaisuudesta ja avoimista ihmisistä. Kolmatta puolivälieräkamppailua seurasi 415 hengen äänekäs yleisö.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.