Presidentille veteraanikello

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärveläinen sotaveteraani Louis Nyyssönen luovutti viime viikolla veteraanikellon tasavallan presidentille Sauli Niinistölle. Kelloa olivat luovuttamassa myös Etelä-Pohjanmaan Sotaveteraanipiirin lappajärveläinen varapuheenjohtaja Eino Korri, kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen ja sotaveteraanipiirin isokyröläinen puheenjohtaja Esko Petäjä. Toisen, erinäköisen kellon ryhmä luovutti valtioneuvostolle. Sen otti vastaan pääministerin valtiosihteeri Paula Lehtomäki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.