Pohjanmaalla rauhallinen tilanne turvapaikanhakijoiden suhteen

Pohjanmaan poliisilaitoksen alueelle on 15. – 21. helmikuuta välisenä aikana saapunut kolme uutta turvapaikanhakijaa. Turvapaikkahakemuksensa on peruuttanut neljä hakijaa. Turvapaikanhakijoihin liittyviä poliisitehtäviä on ollut neljä kappaletta, kun tehtäviä yhteensä oli 1507.

Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella on tällä hetkellä majoittuneena yhtensä noin 2500 turvapaikanhakijaa. Alueella on kuusi hallinnollista vastaanottokeskusta.

Poliisi suorittaa säännöllisesti yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvontaa vastaanottokeskusten ympäristössä sekä vierailee vastaanottokeskuksissa keskustelemassa henkilökunnan ja asukkaiden kanssa ilman varsinaista hälytystehtävää, tiedotettiin Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.