Aaltoa & Aarioita järviseutulaisin maustein

Julkaistu:

Aihe:

Kolmas, viisipäiväinen Aaltoa & Aarioita -tapahtuma järjestetään 29. kesäkuuta alkaen. Samaan aikaan Alajärvellä on myös Rokulipäivät. Ajankohdalla haetaan synergiaetua, kertoi tapahtuman taiteellinen johtaja Tommi Niskala.

Festivaalilla esiintyy nimekkäitä taiteilijoita niin Järviseudulta kuin kauempaakin. Tapahtuman avaa alajärveläissyntyinen professori Miia Kivipelto, joka luennoi Nuorisoseuralla musiikin ja kulttuurin vaikutuksesta mieleen ja muistiin. Lappajärven kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemen taidenäyttely Ihmisen jälki avataan kirjastolla torstaina. Alajärveläislähtöinen oopperalaulaja Henrik Lamberg esiintyy torstaina Nuorisoseuralla Ulla Tapanisen kanssa. Isoja nimiä festivaalilla ovat myös Saara Aalto sekä Semmarit. Päätöskonsertissa kirkossa laulavat Mari Palo ja Aarne Pelkonen.

Mainos

Ohjelmassa on huomioitu myös lapset, joille on niin musiikkia kuin taidetyöpajojakin. Perjantaina ja lauantaina järjestetään opastettuja kulttuurikävelyjä Aallon maisemissa.

Sisustus Kokonin pihapiirissä sijaitseva Salakapakka kokoaa väkeä viikonloppuisin heinäkuun ajan monipuolisella esiintyjäkaartilla. Lehtimäellä syntynyt Juhamatti aloittaa Salakapakan kesän 1. heinäkuuta. Esiintyjälistalla ovat myös Matti Johannes Koivu, Kotipelto & Liimatainen Duo, Jarkko Yli-Sikkilä in Beat, Poplairt, Heikki Silvennoinen, Marko Maunuksela ja Sir Elwood Duo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.