Monessa Mukana

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Monessa mukana

Järviseudun Mediatalo Oy on merkittävä toimija alueellaan. Kustantamansa Järviseudun Sanomien lisäksi se järjestää lukijoilleen monenlaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.
Tämän viikon lauantaina tehdään lukijamatka Suureen Viihdekonserttiin Kokkolaan. Guardia Nueva -orkesterin sekä Saara Aallon ja Teemu Roivaisen tähdittämä konsertti on niin suosittu, että liput myytiin loppuun ennätysajassa. Otimme lisää niin paljon kuin saimme, eli 57 lippua löytyi. Auto on siis aivan täynnä. Saara Aalto on menestynyt euroviisukarsinnoissa, joten voihan olla, että konsertissa pääsemme kuulemaan tulevaa euroviisuedustajaa.
Toinen lähiajan tapahtuma JS-hiihtely järjestetään yhdessä kuntien kanssa. Perinteinen hiihtelytapahtuma käynnistyy lauantaina 27.2. Evijärvellä ja jatkuu seuraavana päivänä Lappajärvellä. Lauantaina 5.3. on vuorossa Viinilaakso-hiihtely Vimpelissä ja 6.3. Purmojärvihiihto Kortesjärvellä. Toivotaan, että lumitilanne säilyy hyvänä ja kisat päästään käymään loistavissa olosuhteissa.
Suurtapahtuma on sitten maaliskuussa, kun Evijärvellä järjestetään Hyvä On -messut. Viime aikoina terveys- ja hyvinvointiasiat ovat olleet julkisuudessa kuuman keskustelun aiheena, joten tämän aihepiirin messuille on tilausta. Tapahtuma on monipuolinen näytteilleasettajien, luennoitsijoiden, tempausten ja tapahtumien kokonaisuus. Kaksipäiväiset messut päättyvät komeasti Matti Korkialan konserttiin.
Keväälle ja kesälle on suunnitteilla monta muutakin tapahtumaa, mutta niistä myöhemmin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.