Asumista ja hyvinvointia –messut huhtikuussa Soinissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan viidennet Asumista ja hyvinvointia –messut järjestetään lauantaina 23. huhtikuuta Soinin Yhtenäiskoululla. Messualue on avoinna kello 10 – 16. Messujen teemoina ovat rakentaminen ja sisustus sekä vapaa-aika ja hyvinvointi.

Päävastuu messuista on Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:llä. Mukana järjestelyissä ovat myös vapaa-aikatoimi, tekninen toimi, 4H-yhdistys sekä paikalliset yritykset ja yhdistykset.Messuosastojen myynti käynnistyi tänään. Paikkoja on tarjolla viitisen kymmentä, kertoi niiden markkinoinnista vastaava Jarmo Majapuro.

–Messuvalmisteluissa on pyritty huomioimaan aikaisempien messujen kokemukset sekä saadut palautteet ja parannusehdotukset, kertoi Pirkko Ylätalo Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä.

Messujen ohjelma rakentuu edelleen. Viimeksi Asumista ja hyvinvointia –messut järjestettiin Soinissa kolme vuotta sitten. Messuvieraita paikalla kävi noin 1000.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.