Vaioletama tammikuun paras

Vimpelin Vedon Alexyz Vaioletama on valittu naisten Korisliigan tammikuun pelaajaksi. 22-vuotias Vaioletama on ottanut joukkueessaan näkyvän roolin sarjan pisteykkösen, Lele Hardyn, loukkaantumisen jälkeen. Ennen tulevan lauantain sarjakierrosta Vaioletama on peliminuuteissa naisten pääsarjan ykkösenä. Levypallotilaston kakkossijaa hallussaan pitävän Vaioletaman yhden ottelun korkeimmat levypallolukemat (20) hän rouhi sekä Peli-Karhuja että Tapiolan Honkaa vastaan pelatuissa vierasotteluissa. 185-senttisen Vaioletaman valintaa kuukauden pelaajaksi edesauttoi myös hänen ratkaiseva roolinsa Forssan Alkua vastaan pelatussa vierasottelussa, jossa Veto nousi pisteen johtoasemaan ja otteluvoittoon viime hetkillä. Naisten Korisliigan kakkospaikkaa pitkään hallinnut Veto saa ensi lauantain kotiottelussaan vieraakseen Tapiolan Hongan.

Jaa juttu: