Vaioletama tammikuun paras

Vimpelin Vedon Alexyz Vaioletama on valittu naisten Korisliigan tammikuun pelaajaksi. 22-vuotias Vaioletama on ottanut joukkueessaan näkyvän roolin sarjan pisteykkösen, Lele Hardyn, loukkaantumisen jälkeen. Ennen tulevan lauantain sarjakierrosta Vaioletama on peliminuuteissa naisten pääsarjan ykkösenä. Levypallotilaston kakkossijaa hallussaan pitävän Vaioletaman yhden ottelun korkeimmat levypallolukemat (20) hän rouhi sekä Peli-Karhuja että Tapiolan Honkaa vastaan pelatuissa vierasotteluissa. 185-senttisen Vaioletaman valintaa kuukauden pelaajaksi edesauttoi myös hänen ratkaiseva roolinsa Forssan Alkua vastaan pelatussa vierasottelussa, jossa Veto nousi pisteen johtoasemaan ja otteluvoittoon viime hetkillä. Naisten Korisliigan kakkospaikkaa pitkään hallinnut Veto saa ensi lauantain kotiottelussaan vieraakseen Tapiolan Hongan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.