Kitron Kotipesälle tukea

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven Ankkurit on saanut Etelä-Pohjanmaan Ely-keskukselta myönteisen päätöksen Kotipesäksi kutsutun koulutus- ja kokoontumistilan rakentamiseen. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 45 161 euroa. Ankkureiden rahoitusosuus on 20 000 euroa. Hankkeen omarahoitusosuudesta ja talkootyöstä vastaa Ankkureiden pesäpallojaosto. Ankkureiden toiminnanjohtaja Mika Peräkangas kertoo Kotipesän valmistuvan hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Katsomoon rakennettavaa koulutus- ja kokoontumistilaa voidaan käyttää koulutukseen ja valmennukseen sekä pesäpallo-ottelujen aikana yritystilana. Kotipesän rakentamisessa on käytetty hyväksi lähes ainoastaan alajärveläisten yritysten osaamista. Talkoissa on puurtanut Ankkureiden pesäpallojaoston väkeä, seuran Superpesis-joukkueen jäseniä sekä Ankkureiden kannattajia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.