Kitron Kotipesälle tukea

Alajärven Ankkurit on saanut Etelä-Pohjanmaan Ely-keskukselta myönteisen päätöksen Kotipesäksi kutsutun koulutus- ja kokoontumistilan rakentamiseen. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 45 161 euroa. Ankkureiden rahoitusosuus on 20 000 euroa. Hankkeen omarahoitusosuudesta ja talkootyöstä vastaa Ankkureiden pesäpallojaosto. Ankkureiden toiminnanjohtaja Mika Peräkangas kertoo Kotipesän valmistuvan hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Katsomoon rakennettavaa koulutus- ja kokoontumistilaa voidaan käyttää koulutukseen ja valmennukseen sekä pesäpallo-ottelujen aikana yritystilana. Kotipesän rakentamisessa on käytetty hyväksi lähes ainoastaan alajärveläisten yritysten osaamista. Talkoissa on puurtanut Ankkureiden pesäpallojaoston väkeä, seuran Superpesis-joukkueen jäseniä sekä Ankkureiden kannattajia.

Jaa juttu: