Lainuria juhlitaan ensi viikolla

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven kirjastoauto Lainuri otettiin käyttöön 6. helmikuuta vuonna 1991. Ensi viikolla juhlitaan sen 25-vuotista matkaa. Lainuri sekä kirjastoautovirkailija Päivi Lehto tarjoavat asiakkaille ensi viikon ajopäivinä, keskiviikosta perjantaihin, pullaa mehun tai kahvin kera sekä kirjastokarkkia juhlan kunniaksi.

–Kirjastoauto on hyvää palvelua, totesi Ullanlinnan päiväkodin johtaja Mikko Autio poiketessaan Lainurille perjantaina.

Lainuri ajaa päiväkodin pihaan perjantaipäivän kierroksen aluksi, ja lapset pääsevät vuorotellen mukaan lainaamaan luettavia kirjoja. Sadut ja lukeminen ovat Ullanlinnassa tärkeitä. Aution mukaan lukutyyli ja eläytyvyys saavat lapset innostumaan kirjojen maailmaan. Lapset tykkäävät erityisesti Tatu ja Patu-kirjoista.

Mainos

Maanantaina kirjastoissa vietetään Lainan päivää. Lappajärven kirjastossa on muun muassa poistokirjamyyntiä sekä kello 17-19 kahvitarjoilua ja musiikkiesityksiä. Juhlaviikon aluksi avataan posterinäyttely Kulttuurit kohtaavat, ja tutustua voi myös sekä Sanna Niemelän valokuvanäyttelyyn Enemmän kuin tuhat sanaa, että kirjojen kansikuvataiteeseen vuosikymmenten varrelta.

Lisää aiheesta Järviseudun Sanomissa ensi viikolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.