C-pojat taistelevat SM-loppukilpailupaikasta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kauhavan Wisan C-poikien lentopallojoukkue taistelee SM-loppukilpailupaikasta LSK Business Parkin liikuntasalissa lauantaina 13. helmikuuta järjestettävässä SM-sarjan A-poolin turnauksessa. Turnauksessa ovat Wisan lisäksi Kiuruvesi, Kuopio ja Nurmo. Näistä kolme parasta pääsee 23.-24. huhtikuuta järjestettävään SM-loppukilpailuun Kuortaneelle.
– Viime vuonna sijoituimme SM-hopealle. Nyt tavoitteenamme on mitalisija ja tietenkin hopean kirkastaminen kullaksi, toteaa joukkueen valmentaja Ari Försti.
Pahimmaksi vastustajaksi Försti nimeää Kiuruveden, joka viime vuonna vei SM-mestaruuden.
C-poikien kausi on sujunut hyvin, takana on vain yksi tappio.
– Pelaajia meillä on vain kahdeksan. Loukkaantumisiin ei ole varaa, kertoo Försti.
Joukkueessa on mukana neljä kauhavalaista, kaksi alahärmäläistä, yksi lappajärveläinen ja yksi evijärveläinen pelaaja. Turnaus entisen lentosotakoulun liikuntasalissa alkaa kello 11 ja kestää alkuiltaan saakka.
– Liikuntasalissa on hyvin tilaa kannustusjoukoille, vinkkaa Försti.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.