JGS järjestää pro am -golfkisan Levillä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Golfseura järjesti Pro Am & Pro Invitational -golfkisan 15 kertaa seuran kotikentällä Lappajärvellä. Ensi vuonna se pelataan Levin lomakeskuksessa Kittilässä.

  Syynä Lappiin siirtymiseen on majoitustilojen puute. JGS:n kanssa samalla Nykälänniemellä toimineessa Kylpylä Kivitipussa päättyi hotelli- ja ravintolatoiminta, kun Lomayhtymä Finland Oy avasi siellä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen.

  JGS:n toiminnanjohtaja Mikko Autio toteaa, että ensi kesän pro am oli tarkoitus järjestää Lappajärvellä, vaikka vierestä katosikin hotelli. Lähialueilta yritettiin haalia yöpymispaikkoja muun muassa huviloilta.

  –Viimeinen niitti oli, että emme saaneet superior-huoneita. Lomayhtymällä on Nykälän chalet-hotellissa 16 superior-huonetta.

  Aution mukaan pro amin luonteeseen kuuluu, että pelaajat, sponsoriyritysten edustajat ja joukkueiden huoltajat ovat kilpailuviikonlopun tiiviisti yhdessä.

  –Lappajärvellä se ei enää ole mahdollista.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 52/2015.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.