Kulkee kuitenkin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Postin lakon vuoksi kaikki tilaajamme eivät ole saaneet Järviseudun Sanomia. Lehti on valmistettu normaalisti, mutta posti ei sitä jaa. Tilanne on force majeure -tilanne, eli ylivoimainen este. Sen tärkein oikeusvaikutus on, että koska asian hoitaminen on mahdotonta, siitä ei tule myöskään korvausvastuuta. Postillakaan ei lain mukaan ole korvausvastuuta.
Järviseudun Sanomat on kaikkien luettavissa netissä, www.jarviseudunsanomat.fi –sivulla on linkki, jolla pääsee lukemaan näköislehden ilmaiseksi.
Posti ei ole entisensä. Virheitä sattuu paljon, reklamaatioihin tuskin vastataan, hinnoista ei juuri neuvotella ja virheen sattuessa hyvityksestä saa vain unelmoida. Posti on myös jäykkä. Jaettava pitäisi olla tiedossa jo viikkoja ennen jakopäivää, mikä ei nykyajan yritysmaailmassa ole mahdollista. Yksityiselle jakelufirmalle voi viedä lehti- tai mainosnipun milloin vaan ja sopia sen jaosta seuraavan kierroksen yhteydessä tiettyyn hintaan, ja asia on sillä järjestyksessä.
On aivan varmaa, että Järviseudullakin menestyisi yksityinen jakelufirma, joka kiertäisi pitäjät esimerkiksi kerran tai kahdesti viikossa. Jakeluhinta on yksityisillä Postia halvempi, joten ajan saatossa nippuun tulisi mukaan paljon jaettavaa. Työ ei ole helppoa, mutta hyvällä asenteella ja ahkeruudella olisi mahdollista menestyä.
Jos postin lakko jatkuu, hankaluuksia on kansalaisille tiedossa entistä enemmän. Joulupostin aikakin on käsillä. Täytyy muistaa, että paikalliset postit ja jakajat tekevät työnsä hienosti. Ratkaisu on ”isommissa käsissä”, sillä koko rakenne kaipaa uudistamista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.