Anne Niemi E-P:n Yrittäjien puheenjohtajaksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien syyskokous pidettiin Härmän Kylpylässä. Kokous valitsi puheenjohtajiston vuosille 2016-2017.
Puheenjohtajavaalissa ehdokkaina olivat nykyinen puheenjohtaja Lasse Anttila sekä varapuheenjohtaja Anne Niemi. Äänestyksessä vimpeliläinen Anne Niemi sai 102 ääntä ja Lasse Anttila 77 ääntä. Anne Niemen puheenjohtajakausi alkaa 1.1.2016.
Varapuheenjohtajan vaalissa oli neljä ehdokasta. Jani Takamaa Evijärveltä voitti äänestyksen selvästi, toiseksi varapuheenjohtajaksi tuli Seija Ojajärvi Soinista. Sääntöjen mukaan kolmannen varapuheenjohtajan paikka on Pohjanmaalla ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi tuli Börje Norrgård Kristiinankaupungista.

Mainos

djmedia:38

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.