Vimpelin valtuusto irtisanoi yhteistoimintasopimuksia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maanantai-iltana kokoontunut Vimpelin kunnanvaltuusto päätti irtisanoa Järvi-Pohjanmaan peruturvalautakuntaa sekä ympäristö- ja raknnuslautakuntaa koskevat yhteistyösopimukset. Sopimukset päättyvät viimeistään ensi vuoden lopussa. Valtuusto vahvisti ensi vuoden tuloveroprosentiksi 22,25. Myös kiinteistöveroprosentit vahvistettiin. Valtuusto oli lyönyt veroprosentit lukkoon jo tammikuussa, kun se käsitteli vuosien 2016–2018 taloussuunnitelmaa. Valtuusto hyväksyi myös kunnanhallituksen tekemän ehdotuksen nuorisotilojen rakentamisesta Kuntalan kiinteistön alakertaan. Työt saadaan vauhtiin jo tämän vuoden puolella.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.