Smoothien taika

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Voi että se viskas ihmistä taas märällä rätillä päin näköä, kun tuli käytyä terkkarilla muutama viikko sitten!
Se kilomäärä, mikä vyötäröltä piti lähteä, löytyy tuplaten paidan alta ja muutenkin on tullut taas laiskoteltua kuntoilun suhteen. Ei ole käyty punttisalilla, eikä syöty terveellisesti meinatenkaan joka päivä. Kyllähän minä liikun, mutta en tehokkaasti, niin että siitä olisi jotain hyötyä ja se syöminen vaan on ihmisen paras harrastus heti aineenvaihdunnan jälkeen.
Kai ne jonnekin kuntoutukseen jo patistaa, mutta onko siitä nyt sitten paljoa apua jos muutaman päivän puntteja nostelee ja syö jänisten ruokaa, kun kotona odottaa se sama jääkaappi samoine sisuksineen kuin ennenkin. Ja aivot halajaa samoja asioita kuin ennen kuntoutukseen lähtöä eli kahvia, maitoa ja makkaraa.

Mainos

Ja mikä se on tämä smoothie? Vaikka mitä blogia nyt lukee niin aina siellä kerrotaan tuollaisista smoothieista, niitä on joka värisiä kaikenlaisissa törpöissä ja sitten niitä imetään pillillä menemään posket lommolla. Kuulemma kun kolme tuollaista päivässä vetää, niin nälkä pysyy loitolla ja laihtuu. Jotkut tekee aamusmoothien matkapulloon ja sitten se imetään kitusimiin työmatkalla, päiväsmoothien voi sitten ryystää muina miehinä ruokkiksella ja katsoa sivusilmällä kun muut mättää sitä roiskeläppäpizzaansa. Illalla sitten punttisalin ja bodypumpin jäkeen heitetään helttaan yösmoothie ja mennään kauratyyny kainalossa nukkumaan.
Ja vettä kuulemma pitäisi juoda kaksi litraa päivässä, vähintään. On kuulemma kännykkään sellainen ohjelmakin olemassa joka muistuttaa, että mee sinne kraanalle, jos ei itse muista aina käydä hörpyllä. Ja saahan niitä sellaisiakin ohjelmia, jotka pistää kännykän piippaamaan jos et oo kuluttanut kaloreita tarpeeksi. Mistä se senkin tietää? Minä ainakin välillä pohdin niin raskaita ajatuksia, että ihan varmasti kulutan satoja kaloreita minuutissa…
Siitä tulikin mieleeni, että eikö sitä ihminen osaa itse enää arvioida omaa olotilaansa ilman jotain appia tai bittipuntaria? Kuolooko se janoon tai liikalihavuuteen jos kännykästä loppuu patteri kesken kaiken? Tyyppi vetää lenkkiä yömyöhään ja viimein läkähtyy kuoliaaksi kun applikaatio kerran niin käskee. Melkoista touhua. Kannattaisi välillä pistää se kännykkä kiinni ja yrittää itse kuulostella, että onko nyt hyvä vai ei. Ja jos ei, niin mikä mättää ja mitä sille vois tehä.
Tai jos nyt kerran pitää mukamas hienoa ja teknistä olla, niin miten olisi sellainen ohjelma siihen kännykkään, joka sanoo, että juu nyt pitää mennä kaffille ja nyt olis aika syyä vähän suklaata ennen kuin alkaa päikkärit.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.