Kolari Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

13.2.15 klo 09.20 Evijärvellä Pietarsaarentiellä Kaustisentien liittymässä tapahtui täysperävaunuyhdistelmän ja kahden henkilöauton välinen kolari, henkilöautot vaurioituivat pahoin, toisen henkilöauton kuljettaja loukkaantui.

Pietarsaarentietä Lappajärven suuntaan henkilöautoa kuljettanut vanhempi mieshenkilö kääntyi Kaustisentien liittymässä ajosuunnassaan vasemmalle suoraan vastaantulleen täysperävaunuyhdistelmän eteen, jolloin miehen kuljettama henkilöauto paiskautui takanaan tulleeseen henkilöautoon vaurioiseurauksin.

Kaikki ajoneuvot vaurioituivat hinauskuntoon mutta vakavemmilta henkilövahingoilta vältyttiin. Yhdistelmän eteen kääntyneen henkilöauton kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Toisen henkilöauton kuljettajan mukaan tapahtumahetken auringonpaiste vaikeutti havaintoja.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA