Kolari Evijärvellä

Pohjanmaan poliisilaitos:

13.2.15 klo 09.20 Evijärvellä Pietarsaarentiellä Kaustisentien liittymässä tapahtui täysperävaunuyhdistelmän ja kahden henkilöauton välinen kolari, henkilöautot vaurioituivat pahoin, toisen henkilöauton kuljettaja loukkaantui.

Pietarsaarentietä Lappajärven suuntaan henkilöautoa kuljettanut vanhempi mieshenkilö kääntyi Kaustisentien liittymässä ajosuunnassaan vasemmalle suoraan vastaantulleen täysperävaunuyhdistelmän eteen, jolloin miehen kuljettama henkilöauto paiskautui takanaan tulleeseen henkilöautoon vaurioiseurauksin.

Kaikki ajoneuvot vaurioituivat hinauskuntoon mutta vakavemmilta henkilövahingoilta vältyttiin. Yhdistelmän eteen kääntyneen henkilöauton kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Toisen henkilöauton kuljettajan mukaan tapahtumahetken auringonpaiste vaikeutti havaintoja.

Jaa juttu: